Buitenhuis zingt Hazes


Afgelopen zaterdag 20 april is bijna het hele team van Buitenhuis uit z'n bol gegaan tijdens het bedrijfsuitje naar Holland zingt Hazes in de Ziggodome. Als dank voor de goede inzet mochten alle medewerkers genieten van een avondje klassiekers meeblèren. 27 teamleden genoten niet zomaar van het concert, maar we beleefden het in VIP-stijl. Pal voor het podium, naast de bar, met een biertje/wijntje in de hand, genoten wij van grote sterren als o.a. Trijntje Oosterhuis, Danny de Munk, Xander de Buisonjé, Glennis Grace en natuurlijk Hazes' kinderen Andre en Rachel. Maar ook onverwachte gasten, zoals Barry Hay die in het Nederlands zong, stalen de show.

De avond werd op een geweldige manier aan elkaar gepraat door Jeroen van der Boom, die er zelf ook een aardig potje Hazes uitgooide. Natuurlijk kwamen alle grote hits als 'Een beetje verliefd', 'Kleine jongen' en 'De vlieger' voorbij, die iedereen - Hazes-fan of niet - woordelijk mee kon zingen. Uiteraard werd de avond knallend afgesloten met 'De hoogste tijd'...

Geen 'bloed, zweet en tranen' voor het Buitenhuis-team deze avond, maar voor ons was het 'schor, licht aangeschoten en waanzinnig feestelijk'!