Denkt u aan een nieuwe keuken of badkamer, nieuwe kozijnen, een andere dakkapel, een aanbouw, energiebesparende maatregelen of een andere verbouwing? Dan bent u bij ons aan het goede adres, maar wat kunt u dan van ons verwachten?

Voortraject

U neemt contact met ons op om uw plannen te bespreken. Wij informeren u over uw opties en mogelijke consequenties, tijdsplanning en een globale inschatting van de kosten. Heeft u al een plan opgesteld in samenwerking met een architect, bouwbegeleider of constructeur, dan ontvangen wij deze documenten graag. Hierna maken wij een afspraak op locatie om met u en eventueel andere betrokken partijen uw wensen door te nemen. 

Prijsopgave

In deze fase stellen wij een gedetailleerde begroting op waarin we onze kosten voor de verbouwing opnemen en die van eventueel andere betrokken partijen (mocht dit nodig zijn). Bouwgroep Buitenhuis doet al jaren zaken met betrouwbare leveranciers en onderaannemers waardoor wij u goede kwaliteit tegen een scherpe prijs kunnen bieden. Nadat wij de begroting hebben opgesteld bespreken wij onze prijsopgave persoonlijk met u zodat wij er zeker van zijn dat alles aansluit bij uw wensen.

Akkoord

Nadat u akkoord gaat met onze prijsopgave maken wij een opdrachtbevestiging waarin alle wensen en voorwaarden zijn vastgelegd. Daarna stellen we een gekwalificeerd team samen, starten wij met de voorbereiding van de werkzaamheden en maken wij een gedetailleerde tijdsplanning voor het gehele bouwtraject. 

Bouwteam

Per project stellen wij een team van ervaren vakmensen samen. Dit team wordt aangestuurd door een projectleider die tevens uw vaste aanspreekpunt is. Bouwgroep Buitenhuis kenmerkt zich door duidelijke communicatie met korte lijnen.  

Bouwgroep Buitenhuis beschikt over een gespecialiseerd en vakbekwaam personeelsbestand, maar mocht het nodig zijn dan schakelen wij betrouwbare partners in waar wij al jarenlange ervaring mee hebben die gewend zijn aan onze werkwijze. Zodoende kunnen wij een zo efficiƫnt en gestroomlijnd mogelijk bouwproces aanbieden.

Start werkzaamheden

Nadat alle eventuele vergunningen rond zijn, het bouwteam is samengesteld en materialen zijn ingekocht, starten wij daadwerkelijk met de bouwwerkzaamheden op de bouwlocatie. Afhankelijk van de omvang van de werkzaamheden starten we de werkzaamheden met een startwerkbespreking waarin u kunt kennismaken met alle betrokken partijen. 

Voortgang project

Tijdens het project heeft u geregeld contact met de projectleider over de voortgang van het project. Er zijn regelmatig werkbesprekingen, maar desgewenst kunt u tussentijds altijd contact met ons opnemen. Zo kunt u tijdig uw op- en aanmerkingen kenbaar maken en proberen wij al uw wensen te verwezenlijken. Door deze manier van werken kunnen we de planning, het budget en de kwaliteit optimaal bewaken.

Bij calamiteiten kunt u 24 uur per dag bij ons terecht. 

Oplevering en nazorg

In het voorafgaande traject is er alles aan gedaan om het project totaal op uw wensen af te stemmen. Op het moment van oplevering hebben wij uw verwachtingen waargemaakt en bent u klaar om van uw droomkeuken, -badkamer, -serre of verbouwing te genieten.

U ontvangt bij de oplevering naast een bos bloemen ook alle garantiecertificaten. 

Mochten er na de oplevering toch nog onvolkomenheden aan het licht komen, schroom dan niet om nog contact met ons op te nemen. Want ons motto is: 'Elke klacht is een gratis advies'. Verder willen wij u ook na de oplevering nog graag van dienst blijven zijn met betrekking tot bijvoorbeeld onderhoud of wellicht een nieuwe verbouwing!