Eindelijk is het zover. U besluit dat uw droomkeuken, - badkamer of -serre er daadwerkelijk gaat komen. Of wellicht waagt u de stap naar het bouwen van een compleet nieuw droomhuis? Wat u ook wenst, u hebt ongetwijfeld een goed idee hoe het eindresultaat eruit moet zien en wat u hiervoor wilt uitgeven. Maar hoe realiseert u uw droomkeuken of droomhuis? 

Bouwgroep Buitenhuis biedt een helpende hand. Wij hebben ruime ervaring in het (ver)bouwen voor particulieren. Wij (ver)bouwen volgens de huidige norm en bouwregelgeving waarbij kwaliteit, veiligheid en milieu-aspecten onze speerpunten zijn. Wij beschikken over alle benodigde ervaring, vakmanschap en de belangrijkste kwaliteits- en veiligheidscertificaten. Daarnaast hebben wij een eigen kwaliteitssysteem waarbij we onze opgedane ervaring evalueren en meenemen naar het volgende project. Hierdoor kunnen wij ons dienstverlening en producten continu verbeteren.

Bouwgroep Buitenhuis geeft een concrete invulling aan uw droom en zorgt ervoor dat het eindresultaat aan al uw wensen voldoet!

Wij werken met betrouwbare leveranciers en onderaannemers waarmee wij al jaren zaken doen. Zij delen onze idee├źn over onze lange termijn visie en hebben een gezonde bedrijfsvoering. Zij zien de meerwaarde in onze werkwijze en delen onze mening over de gewenste kwaliteit. 

Ondanks dat wij werken met partners, blijft u echter altijd een vast contactpersoon houden. Onze medewerkers zijn op de hoogte van alle bouwvoorwaarden en regionale bouwbesluiten. Wij weten aan welke voorwaarden u moet voldoen en welke vergunningen wij voor u moeten aanvragen om ongewenste situaties te voorkomen. 

Onder Bouwproces leest u hoe de procedure verloopt vanaf het eerste contact.