Renovatie

Om aan de huidige eisen, normen en bouwregelgeving te voldoen zal uw verouderde bezit verduurzaamd en of gerenoveerd moeten worden. Bij renovatie combineren onze vakmensen hun ambachtelijke en moderne vaardigheden. Unieke details en profileringen worden hersteld, met nauwkeurigheid en oog voor detail. Daarnaast zorgen onze mensen voor hedendaagse woonkwaliteit en een hoogwaardig leefklimaat. Bij renoveren van uw bezit maken wij gebruik van onze jarenlange ervaring en gekwalificeerde en vakbekwame medewerkers. Dit alles combineren wij met onze innovatieve oplossingen en efficiënte werkwijze. Wij houden rekening met duurzaamheid, energieverbruik en lage MJOB. Dit alles is gericht om een lange exploitatietijd te bewerkstelligen.

Bouwgroep Buitenhuis brengt al zijn expertise voor u bijeen, wat er voor zorgt dat uw bezit voldoet aan al uw wensen.

Bewoonde toestand

Bouwgroep Buitenhuis voert ook veel grote onderhouds- of renovatiewerkzaamheden uit in bewoonde toestand. Dit vergt een andere manier van werken en een groot inlevingsvermogen van onze medewerkers en ketenpartners. Wij gaan op de stoel van de bewoner zitten en van uit dat oogpunt maken wij een Plan van Aanpak met een werkwijze “zoals wij zouden willen dat er bij ons thuis gewerkt moet worden”. Bij werkzaamheden aan keuken, badkamer en/of toilet treffen wij noodvoorzieningen of passen wij onze werkvolgorde aan zodat de woning tijdens de werkzaamheden een leefbaar klimaat houdt.

Wij maken een plan waarin we (indien gewenst, samen met de opdrachtgever) de voorlichting voor de bewoners verzorgen (zie Bewonersparticipatie). We maken een stappenplan per dagdeel waarin we de werkzaamheden beschrijven, welke impact dit heeft op hun leefomstandigheden en welke maatregelen we treffen om de overlast te beperken.

Wij zorgen ervoor dat het uiteindelijke resultaat voldoet aan de verwachtingen van de huurders (onze klanten) en de opdrachtgever.

Onze ervaring in Lean bouwen zorgt er ook voor dat de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk worden uitgevoerd in een zo kort mogelijk tijdsbestek met zo min mogelijk overlast. 


Bekijk alle projecten