Klanttevredenheid staat bij Bouwgroep Buitenhuis hoog in het vaandel. Om inzicht te krijgen in de waardering van onze dienstverlening laten wij onze klanttevredenheid voor alle grote projecten meten. Wij laten onze klanttevredenheid meten door Centrum voor Woononderzoek, een onafhankelijke organisatie die gespecialiseerd is in klanttevredenheidsonderzoeken voor o.a. bouwbedrijven. 

Hans van Vugt van Centrum voor Woononderzoek legt uit:
Centrum voor Woononderzoek is een onderzoeksbureau gespecialiseerd in het monitoren van de woonbeleving tijdens renovatie- en onderhoudswerkzaamheden. Bouwgroep Buitenhuis heeft ons bureau gevraagd om de ervaringen van  - de bewoners in de Plesmanlaan tijdens de werkzaamheden aan hun woning in kaart te brengen.
Op cruciale momenten in het onderhoudsproces hebben we contact met de bewoner. De ervaringen van de bewoner staan centraal. Hoe vindt men het gaan? Wat gaat er goed en wat kan er beter? Projectmedewerkers van Bouwgroep Buitenhuis en woningcorporatie de Alliantie ontvangen dagelijks korte, bondige verslagen van gesprekken met bewoners. Daarin lezen zij hoe de bewoner de werkzaamheden ervaart en welke vragen en aandachtspunten de bewoner heeft. Omdat we na elk gesprek een terugkoppeling geven aan het bouwteam, kunnen zij direct actie ondernemen als dit nodig is. Daarnaast is het voor het team natuurlijk ook leuk om te lezen wat ze goed doen en wat wordt gewaardeerd.
Veel bewoners blijken de werkzaamheden erg heftig en zwaar te vinden. Overlast van 
stof en geluid hebben een grote impact, maar de bewoners zijn tevreden tot zeer tevreden over de werklieden. Hun vriendelijkheid en behulpzaamheid worden hoog gewaardeerd.Ook het geleverde werk is naar tevredenheid. Een bewoner verwoordt pakkend de kern: ‘Het is mooi geworden, maar ik ben blij dat het achter de rug is. De jongens waren fantastisch’.Ik vind het inspirerend om te zien hoe de mensen van Bouwgroep Buitenhuis hun werk doen en er alles aan doen om de overlast van een zware ingreep zoveel mogelijk te beperken. Het resultaat is er dan ook naar!